Comunicado de SCC para la Diada en Tarragona

Textos en catalán y en Castellá y después, detalle de convocatoria, programa y ubicación:

COMUNICAT: INFORMACIONS I RECOMANACIONS PER LA DIADA DE L’11 DE SETEMBRE

Societat Civil Catalana reitera la seva crida a tots els catalans perquè s’uneixin als actes organitzats a Tarragona sota el lema “Recuperem el seny. Recuperem la senyera”.

Recordem que els actes donaran inici a les 18:30 i es perllongaran fins a les 21:30 aproximadament, en la Rotonda del Circ Romà de Tarragona i la zona propera a la mateixa.

Aquelles persones interessades a acudir des de Barcelona i que no disposen encara de mitjà de transport, poden utilitzar el tren gratuït que sortirà des de l’Estació de Sants a les 17:00, i que tornarà a les 22:50 (hora d’arribada a Barcelona: 23:45 aprox.). Pot reservar-se plaça al tren fins a les 13:00 escrivint un correu a la següent adreça: tren11s@societatcivilcatalana.cat. Les persones que no hagin pogut reservar abans d’aquesta hora poden acudir a l’Estació de Sants directament, encara que l’organització no pot garantir-los plaça.

A les persones que acudiran en el seu vehicle particular, els aconsellem fer-ho amb suficient temps d’antelació per evitar aglomeracions i problemes d’aparcament.

Finalment, aconsellem evitar qualsevol simbologia de partit o de grup tal com pancartes, samarretes, globus, adhesius o altres elements. El protagonisme de l’acte ho té la senyera, bandera que ens uneix a tots els catalans a diferència de la bandera independentista.

Us esperem a Tarragona!

COMUNICADO: INFORMACIONES Y RECOMENDACIONES PARA LA DIADA DEL 11 DE SEPTIEMBRE

Societat Civil Catalana reitera su llamamiento a todos los catalanes para que se unan a los actos organizados en Tarragona bajo el lema “Recuperem el seny. Recuperem la senyera”.

Recordamos que los actos darán inicio a las 18:30 y se prolongarán hasta las 21:30 aproximadamente, en la Rotonda del Circ Romà de Tarragona y la zona colindante.

Aquellas personas interesadas en acudir desde Barcelona y que no disponen todavía de medio de transporte, pueden utilizar el tren gratuito que saldrá desde la Estación de Sants a las 17:00, y que volverá a las 22:50 (hora de llegada a Barcelona: 23:45 aprox.).  Puede reservarse plaza en el tren hasta las 13:00 escribiendo un correo a la siguiente dirección: tren11s@societatcivilcatalana.cat. Las personas que no hayan podido reservar antes de esa hora pueden acudir a la Estación de Sants directamente, aunque la organización no puede garantizarles plaza.

A las personas que acudirán en su vehículo particular, les aconsejamos hacerlo con suficiente tiempo de antelación para evitar aglomeraciones y problemas de aparcamiento.

Finalmente, aconsejamos evitar cualquier simbología de partido o de grupo tal como pancartas, camisetas, globos, pegatinas u otros elementos. El protagonismo del acto lo tiene la senyera, bandera que nos une a todos los catalanes a diferencia de la bandera independentista.

¡Os esperamos en Tarragona!